Ένας κόσμος γνώσης

Ένας κόσμος γνώσης

Σημαντική Ενημέρωση

Σημαντική Ενημέρωση
Έπειτα από σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση, που υπεγράφη 10/3/2020 αποφασίστηκε η αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών της χώρας, έως 25/3/2020. Σε συνέχεια αυτής, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε την παράταση της αναστολής έως τις 10/4/2020 με νέα ΚΥΑ.
 
Η απόφαση έχει να κάνει με τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα που αφορούν την υψηλή μεταδοτικότητα του νέου ιού (SARS-CoV-2) από άτομα με ήπια ή καθόλου συμπτώματα, αλλά και το γεγονός ότι τα παιδιά κρατούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, που φτάνει (και ίσως ξεπερνά τις 14 ημέρες), μεγάλο μέρος του ιού (ιικό φορτίο) στον οργανισμό τους. Διατηρώντας, λοιπόν, υψηλό ιικό φορτίο για πολλές μέρες, θα μπορούσαν, παρότι τα ίδια δεν νοσούν βαριά ή και καθόλου, να διασπείρουν τον ιό στην κοινότητα, θέτοντας σε κίνδυνο τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.
 
Σεβόμενοι λοιπόν την απόφαση της Πολιτείας, αλλά και με υπευθυνότητα απέναντι στους μαθητές μας και τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, τo ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ – ΧΗΜΕΙΑ θα αναστείλει τα μαθήματα αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο.
 
Το ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ – ΧΗΜΕΙΑ, ανταποκρίνεται και υπερβαίνει τις δυσκολίες της περίστασης και είναι κοντά σε όλους τους μαθητές του. Από την πρώτη ημέρα, κολυμπάμε σε αχαρτογράφητα νερά μαζί με τους μαθητές μας, με ευθύνη, συνέπεια και επαγγελματισμό. Οι δυσκολίες μας κάνουν πιο δυνατούς και μας φέρνουν πιο κοντά, ακόμα και αν αυτό γίνεται μέσω του Διαδικτύου. Προσαρμογή στις ανάγκες της σύγχρονης εκπαίδευσης, εξέλιξη στις τεχνικές διδασκαλίας, επιτυχία του στόχου μας και δύναμη να ξεπερνάμε μαζί κάθε δυσκολία!
 
Παραμένουμε σε εγρήγορση, παρακολουθώντας τις εξελίξεις και τηρώντας τις οδηγίες που δίνονται από τις αρμόδιες αρχές. Δεν χρειάζεται πανικός και άγχος, αλλά σωστή ενημέρωση και συμμόρφωση με τις κατευθυντήριες οδηγίες της Πολιτείας.
 
Σχετικές Αναφορές: Κοινή Υπουργική Απόφαση ΔΙα/ΓΠ.οικ. 16838/2020 - ΦΕΚ 783/Β/10-3-2020

Τα νέα μας

στο Facebook...

07-11-2020
✏️???? Συνεχίζουμε κανονικά τα μαθήματά μας, διαδικτυακά!????✏️ #μένουμεσπίτι #παραμένουμεασφαλείς Συνεχίζουμε το ταξίδι της εκπαίδευσης και των νέων γνώσεων με οργάνωση, μεθοδικότητα και αστείρευτη όρεξη! ...
26-10-2020
???????? ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! ???????? ✍️ Στο Ιδιαίτερο Μάθημα - ΧΗΜΕΙΑ, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη! Τις τελευταίες ημέρες τα χημικά στοιχεία που ανέβηκαν στον λογαριασμό του @chemistryedugr, δεν ήταν τυχαία αφού σχη...
21-10-2020
Ποιο στοιχείο παρασκευάστηκε το 1994 από μια ομάδα επιστημόνων και πήρε το όνομά του μόλις το 2003 από την πόλη στην οποία εφευρέθηκε; #chemicalelements #χημικαστοιχεια #funwithchemistry #chemistryedu...
20-10-2020
Ποιο στοιχείο δρα σαν γομολάστιχα για τα διάφορα σωματικά τατουάζ; #chemicalelements #χημικαστοιχεια #funwithchemistry #chemistryedugr #erbium #έρβιο ????
19-10-2020
Ποιο στοιχείο ενώ είναι ραδιενεργό, στην αρχή (επειδή δεν γνώριζαν τις ιδιότητές του και τις ολέθριες συνέπειες) το πρόσθεταν σε κρέμες, θεραπείες και ενεργειακά ποτά; #chemicalelements #χημικαστοιχει...

στο chemistry.edu.gr...

2020-09-14 21:51:39
Τράπεζα Θεμάτων και Πειράματα: η άλλη όψη στην εκπαίδευση της Χημείας
2020-07-23 20:21:53
Πόσες καταστάσεις της ύλης γνωρίζεις;
scroll top